Social Icons

Pages

zondag 23 augustus 2009

gewoon even bij kleppen

zoals jullie wisten was Ferry ziek, inmiddels is de knaap weer volledig opgeknapt.
een geluk hierbij is gewoon dat onze kids hebben beide een "onsje"meer in hun vel, dus kunnen goed hebben een paar dagen minder te eten. nogmaals bedankt voor jullie lieve beterschaps wensen.
zelf komt er niet heel veel uit mijn vingers. gewoon omdat het 1 te warm is, ik opdit moment meer dan full time werk,omdat mijn werkgever op vakantie is.(had ik ook aan geboden) dus 2 wk 40 uur en 1 wk 47 uur,ja ikhoor het jullie al denken ,niet meer normaal.met minstens 37 gr bij ons of zelfs meer. vorige week hadden we 43,9 op de teller staan (begon spontaan te zweten)
dus ja dan ook nog de andere nodige afspraken dus een helle drukke week.maar meiden mails lezen doe ik iedere dag dus laat gerust jullie creatie's zien.
de mijne komen gewoon iets later.

zaterdag 22 augustus 2009

een pracht van een kaart


dit mooie pracht kaartjhe heb ik gekregen van Riet
een schitterende kaart. ik heb wel 10 foto's gemaakt om goede belichting erb ij te krijgen maar beter als dit ging niet .
Lieve Riet ,bedankt voor je super mooie pracht kaart.dikke kus ervoor.

zondag 16 augustus 2009

2 van mijn 3 mannen

deze foto is genomen in juni,zomaar ergens in een winkel centrumn .alleen de foto komt niet goed tot zijn recht,komt erg gelig over .terwijl de grote lettersd echt wel oranje zalm kleurig zijn.goed inhet echt is hij dus wel erg mooi(vindt ik )

vandaag dus rustig buiten zitten kleuren,kerstkaarten ,hahahahaha ja echt waar.
de kaarten maak ik (hoop ik ) deze week.moet me wel aan de afspraak houden bij tiets.dus heb ik nog iets voor de boeg.
hoe is het met jullie kerstkaarten?schiet het al op?

hallo

Mijn vakantie zit er weer op(jammer).we zouden vandaag de afsluiter hebben gehad nar zandvoort maar helaas onze jongste ,Ferry heeft dus "de griep".
Na dat hij koorts (39.3)bleef houden,heel erge hoofdpijnen en spugen,ja zelfs water kwam terug.ben ik toch maar even naar de huisartsenpost geweest.
de mexicaanse griep heeft dezelfde syptomen en behandeling.dus er zit niets anders op als gewoon uit zieken,dokter verwachte wel dat wij het ook nog zouden krijgen.dat zien we dan wel.
hij wilde het niet de mexicaanse griep noemen maar het kwam er wel op neer.
Ferry was in de behandel kamer,moest even plassen in een potje om effe te checken,maar moest wel in de wacht kamer blijven wachten,ik mocht terug naar de dokter.dit om het "besmettings"gevaar zo klein mogelijk te houden.zo legde hij het uit.dus zet je vraagtekens er maar bij neer.
voor vandaag is het een beetje aan rommelen,spullenopruimen ,foto's een uploaden en als ik geluk heb nog een kaartje maken.
dus ik hou je jullie op de hoogte

woensdag 12 augustus 2009

blogcandy bij hobbystempels



ga eens kijken bij hobbystempels een leuke sit met nieuwe voorbeelden en een leuk candy te winnen.

zondag 2 augustus 2009

2x magnolia

maar 2x zo anders,zo nu een poging wagen om kerst krtjes te maken??


trouwkaart

voor een vrouwtje gemaakt waar ik zo heel af en toe wel eens kom,en die ook een hobby winkel heeft.creadivers
dit is een favoriet stempeltje om te gebruiken.net zo als die van greeting farm ,het koppeltje.
de nbloemen zijn gemaakt met de retropons,daaronder een strikje.
stempeltje is ook van magnolia.de postzegeltjes met geemboste hartje zijn van cuttlebug.erg leuk om te doen.fijne zondag en misschien nog tot straks

zaterdag 1 augustus 2009