Social Icons

dinsdag 10 maart 2009

MAGNOLIA EVENT


Als 1e wil ik graag de organisatie bedanken voor dit super event.gezellig ,150 meiden die alleen daar zijn om kaarten te maken,welis waar allemaal dezelfde en toch allemaal een andere uitstraling.
wij kregen TRUUKE kado.een heel lief meisje,deze sstempel werd als 1e gebruikt en d.m.v overal een stukje te stempelen werd ze vandaag een aankleed poppetje,iets wat je vroeger als kind al deed werd nu door grote gedaan en op mooi desig papier.
de dames hadden het mooi bijelkaar uitgezocht.


deze klas werd gedaan door Dorien en Jeanet.erg gezellig.

toen kregen wij een vrij, je raadt het al ,de winkel van paper and pictures,lag niet ver weg ,dus in de zon lekker even lopen .nog geen 5 minuten naar het overvolle walhalla,gut gut wat vol,wat veel zoveel dat ik niet eens veel heb gekocht:) nee want we hadden maar een uur,dat red ik niet want als wij vrij uur hebben hadden de andere meiden dat ook,toch??

uiteindelijk maar even gestopt want wij kregen les van marga,een vrolijk lief mens die de liefde voor deze hobby helemaal uitstraalt.bij haar deden wij maskeren en maakte deze kaart.ik had hem bijna af,ik vindt het echt een liefje.maar ja dat vind ik van zoveel magnolia's,zo nu ga ik werken vaanvond deel 2 van mijn verslag en nog een aantal andere foto's.


2 opmerkingen:

Riet zei

wat is dat weer prachtig gemaakt Anja.
leuk hoor dat stempeltje.

liefs Riet.

scraphobby zei

mooi hoor Anja het word tijd dat we ons samen voor 6 weken laten opsluiten hihihihi.gr mam