Social Icons

zondag 16 augustus 2009

hallo

Mijn vakantie zit er weer op(jammer).we zouden vandaag de afsluiter hebben gehad nar zandvoort maar helaas onze jongste ,Ferry heeft dus "de griep".
Na dat hij koorts (39.3)bleef houden,heel erge hoofdpijnen en spugen,ja zelfs water kwam terug.ben ik toch maar even naar de huisartsenpost geweest.
de mexicaanse griep heeft dezelfde syptomen en behandeling.dus er zit niets anders op als gewoon uit zieken,dokter verwachte wel dat wij het ook nog zouden krijgen.dat zien we dan wel.
hij wilde het niet de mexicaanse griep noemen maar het kwam er wel op neer.
Ferry was in de behandel kamer,moest even plassen in een potje om effe te checken,maar moest wel in de wacht kamer blijven wachten,ik mocht terug naar de dokter.dit om het "besmettings"gevaar zo klein mogelijk te houden.zo legde hij het uit.dus zet je vraagtekens er maar bij neer.
voor vandaag is het een beetje aan rommelen,spullenopruimen ,foto's een uploaden en als ik geluk heb nog een kaartje maken.
dus ik hou je jullie op de hoogte

3 opmerkingen:

Ursula zei

Hoi Anja,

beterschap voor Ferry!

Groetjes van ons uit Landgraaf

scraphobby zei

Hoi Anja ach zandvoort komt nog wel ,geef Ferry maar een knuffel van oma.liefs mam

SCRAPPINGJOL zei

pHé An,
Beterschap voor Ferry en alvast voor jullie ook :D
Wij komen voorlopig even niet op bezoek (HAHA). Stel je voor het is inderdaad de Mex. Griep dan mag Peter meteen niet meer werken i.v.m. besmettingsgevaar.

Dikke kus,
Jolanda